Бақытбек Әлима

ОҚЫТУШЫНЫҢ ӘДІСТЕМЕЛІК ПАСПОРТЫ


1. Аты-жөні: Бақытбек Әлима

2. Туылған жылы: 22.03.1997

3. Білімі: 2014-2018ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ,

5B072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы

 бойынша диплом;

2018-2020ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ, 6М072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы бойынша магистратура;

4. Диплом бойынша мамандығы, біліктілігі: Азық-түлік өнімдерінің технологы

5. Педагогикалық өтілі: 2 жыл

6. Колледжде қанша жыл жұмыс істейді: 2 жыл

7.Сабақ беретін пәні:

1)ағам дайындау технологиясы

2)Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

3)Азық-түлік тауарларын тану

4)Тамақтандыру кәсіпорындарындағы жабдықтар

5)Сауда есебі

6) Ұннан даярланған кондитерлік өнімдер технологиясы

7)Арнайы курс «Ұлттық асхана»

8)Еңбек қорғау

9)Білім беру ұйымы анықтайтын модульдер

8.Жоғары біліктілікті арттыру курстары:

2022ж. «Цифровые компетенции», ТОО «Astana IT University», Нұр-Сұлтан қаласы, Мангілік ел, 55/11

9.Марапаттар, дипломдар, атақтары:

o       2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Менеджмен, білім және бизнес колледжі», диплом за участие в городском конкурсе «Лучший молодой педагог»

o       2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, сертификат «ҮЗДІК ДАС ПЕЛАГОГ» қалалық байқауына қатысқаны үшін

o       2022ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, алғыс хат «Кәсіподақ ұйымының дамуына қосқан үлесі үшін»

10. Педагогикалық тәжірибені насихаттау:

·  Қалалық семинарлар мен конференциялар:

o       2019ж, at the University jf Agriculture in Krakov, Poland. Sertificate of attendance has completed the traning programme

o       2021ж, в рамках работы II международного гастрономического фестиваля «ASTAUFEST-2021», Тренинг «Коммуникации и управление эмоциями. Выход из манипуляций. Алгоритм поведения с таксичными людьми»

o       2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, Республикалық «ДелаРук» жобасының шебер-сыныбына қатысқаны үшін сертификат, «Дәм идеясы. Хош иісті нанның негіздері мен рецептері»

·                   БАҚ-тағы жарияланымдар:

o       2019ж, XI Международная студенческая научная конференция «Студенческий научный форм», «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики» 6б.

o       2019ж, г.Воронеж, Воронежский ГА M 754 Молодежный вектор развития аграрной науки: материалы 70-й студенческой научной конференции. «Разработка Национального казахского продукта «ШЫЖ-МЫЖ» с использованием семян зерновых и бобовых культур»

o       2019ж, ООО «Научно-издательский центр Академия Естествознания», журнал: Научное обозрение. Педагогические науки. «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики»