ОҚЫТУШЫНЫҢ ӘДІСТЕМЕЛІК ПАСПОРТЫ
1. Аты-жөні: Бақытбек Әлима
2. Туылған жылы: 22.03.1997
3. Білімі: 2014-2018ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ,
5B072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы
бойынша диплом;
2018-2020ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ, 6М072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы бойынша магистратура;
4. Диплом бойынша мамандығы, біліктілігі: Азық-түлік өнімдерінің технологы
5. Педагогикалық өтілі: 2 жыл
6. Колледжде қанша жыл жұмыс істейді: 2 жыл
7.Сабақ беретін пәні:
1)ағам дайындау технологиясы
2)Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
3)Азық-түлік тауарларын тану
4)Тамақтандыру кәсіпорындарындағы жабдықтар
5)Сауда есебі
6) Ұннан даярланған кондитерлік өнімдер технологиясы
7)Арнайы курс «Ұлттық асхана»
8)Еңбек қорғау
9)Білім беру ұйымы анықтайтын модульдер
8.Жоғары біліктілікті арттыру курстары:
2022ж. «Цифровые компетенции», ТОО «Astana IT University», Нұр-Сұлтан қаласы, Мангілік ел, 55/11
9.Марапаттар, дипломдар, атақтары:
o 2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Менеджмен, білім және бизнес колледжі», диплом за участие в городском конкурсе «Лучший молодой педагог»
o 2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, сертификат «ҮЗДІК ДАС ПЕЛАГОГ» қалалық байқауына қатысқаны үшін
o 2022ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, алғыс хат «Кәсіподақ ұйымының дамуына қосқан үлесі үшін»
10. Педагогикалық тәжірибені насихаттау:
· Қалалық семинарлар мен конференциялар:
o 2019ж, at the University jf Agriculture in Krakov, Poland. Sertificate of attendance has completed the traning programme
o 2021ж, в рамках работы II международного гастрономического фестиваля «ASTAUFEST-2021», Тренинг «Коммуникации и управление эмоциями. Выход из манипуляций. Алгоритм поведения с таксичными людьми»
o 2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, Республикалық «ДелаРук» жобасының шебер-сыныбына қатысқаны үшін сертификат, «Дәм идеясы. Хош иісті нанның негіздері мен рецептері»
· БАҚ-тағы жарияланымдар:
o 2019ж, XI Международная студенческая научная конференция «Студенческий научный форм», «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики» 6б.
o 2019ж, г.Воронеж, Воронежский ГА M 754 Молодежный вектор развития аграрной науки: материалы 70-й студенческой научной конференции. «Разработка Национального казахского продукта «ШЫЖ-МЫЖ» с использованием семян зерновых и бобовых культур»
o 2019ж, ООО «Научно-издательский центр Академия Естествознания», журнал: Научное обозрение. Педагогические науки. «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики»