Бақытбек Әлима

ОҚЫТУШЫНЫҢ ӘДІСТЕМЕЛІК ПАСПОРТЫ


1.     Аты-жөні: Бақытбек Әлима

2.     Туылған жылы: 22.03.1997

3.     Білімі: 2014-2018ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ,

5B072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы

 бойынша диплом;

2018-2020ж С.Сейфуллин атындағы ҚазАТУ, 6М072700“Азық-түлік өнімдерін өндіру” мамандығы бойынша магистратура;

4.     Диплом бойынша мамандығы, біліктілігі: Азық-түлік өнімдерінің технологы

5.     Педагогикалық өтілі: 2 жыл

6.     Колледжде қанша жыл жұмыс істейді: 2 жыл

7.     Сабақ беретін пәні:

1) Тағам дайындау технологиясы

2) Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

3) Азық-түлік тауарларын тану

4)  Тамақтандыру кәсіпорындарындағы жабдықтар

5) Сауда есебі

6) Ұннан даярланған кондитерлік өнімдер технологиясы

7) Арнайы курс «Ұлттық асхана»

8) Еңбек қорғау

9) Білім беру ұйымы анықтайтын модульдер

8. Жоғары біліктілікті арттыру курстары:

2022ж. «Цифровые компетенции», ТОО «Astana IT University», Нұр-Сұлтан қаласы, Мангілік ел, 55/11

9. Марапаттар, дипломдар, атақтары:

o   2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Менеджмен, білім және бизнес колледжі», диплом за участие в городском конкурсе «Лучший молодой педагог»

o   2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, сертификат «ҮЗДІК ДАС ПЕЛАГОГ» қалалық байқауына қатысқаны үшін

o   2022ж, Нұр-Сұлтан қаласы, «Әділет» білім беру қызыметкерлерінің кәсіподағы, алғыс хат «Кәсіподақ ұйымының дамуына қосқан үлесі үшін»

10.                Педагогикалық тәжірибені насихаттау:

·       Қалалық семинарлар мен конференциялар:

o   2019ж, at the University jf Agriculture in Krakov, Poland. Sertificate of attendance has completed the traning programme

o   2021ж, в рамках работы II международного гастрономического фестиваля «ASTAUFEST-2021», Тренинг «Коммуникации и управление эмоциями. Выход из манипуляций. Алгоритм поведения с таксичными людьми»

o   2021ж, Нұр-Сұлтан қаласы, Республикалық «ДелаРук» жобасының шебер-сыныбына қатысқаны үшін сертификат, «Дәм идеясы. Хош иісті нанның негіздері мен рецептері»

     БАҚ-тағы жарияланымдар:

o   2019ж, XI Международная студенческая научная конференция «Студенческий научный форм», «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики» 6б.

o   2019ж, г.Воронеж, Воронежский ГА M 754 Молодежный вектор развития аграрной науки: материалы 70-й студенческой научной конференции. «Разработка Национального казахского продукта «ШЫЖ-МЫЖ» с использованием семян зерновых и бобовых культур»

2019ж, ООО «Научно-издательский центр Академия Естествознания», журнал: Научное обозрение. Педагогические науки. «Конвергенция технологий традиционных национальных блюд и принципов пищевой комбинаторики»